14. jan 2010
Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
Har du tjek på branchens vigtige begivenheder?


Hold dig ajour under punkterne:

Aktuelle messer

Konferencer og
   seminarer




Var der noget, du ikke fik læst?


Valgfri søgning via fritekst, på periode eller efter temakategori:

Artikelarkivet

 

 


Miljø- og klimahjørnet:

Kaffepausen på jobbet kan være mere eller mindre klimarigtig

13.01.10: Kaffe er Danmarks nationaldrik nummer ét. Både hjemme og på arbejdet. Og på langt de fleste danske arbejdspladser er kaffe en af de gratis frynsegoder. Men hos Nestlé Professional, der er en selvstændig forretningsenhed i Nestlé med fokus på fødevarer og drikkevarer på det såkaldte Out Of Home marked, antager man, at kun de færreste arbejdspladser formentlig kender til, hvordan valg af kaffe, type af krus samt kaffemaskine kan have indflydelse på miljøet.

Læs mere

 
     

Ændring af dit abonnement